Selskapet ble etablert av Frode Karlsen Oddgeir Myrvang i 2016, som holder til i Tromsø.
Baco Bygg AS tar seg av det meste innen entreprenørvirksomhet innen bygg, oppussing og rehabilitering.

Vi tar på oss både store og små oppdrag, ingen utfordring er for liten eller for stor.Gjennom egen erfaring og våre samarbeidspartnere leverer vi kvalitet i alle ledd gjennom hele arbeidsprosessen, fra befaring og planlegging, til fullført arbeid.

Vi brenner for faget vårt, og har stort fokus på godt kvalitetsarbeid. Vi kommer gjerne på gratis befaring hos deg for å se nøye over hva som burde utføres og planlegges, før vi gir et uforpliktende pristilbud. Hos oss får du ryddig og effektivt utført arbeid til en gunstig pris!

Baco Bygg AS er et selskap som utvikler eiendom fra ide til nøkkelferdige leiligheter/hus. Hovedvekten av vår virksomhet har rettet seg mot utvikling av  boliger og enkeltprosjekter. 

Vi har som målsetting å være en ledende samarbeidspart i utviklingen av eiendommer og eiendomsprosjekter. I vårt arbeid benytter vi en solid og bred intern kompetanse på tvers av samarbeidende selskaper. Ekstern kompetanse engasjeres etter behov, herav velrennomerte arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører. Hele utviklingsprosessen koordineres internt og endelig produkt leveres innflyttingsklart for kjøper til avtalt pris.